b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szereted élőben követni a mérkőzéseket??

Rengeteg üzenet és kérést követően, arra a döntésre jutottunk, hogy kedvezünk a közösségünk azon részének is, akik inkább az élő mérkőzésekre való fogadást kezdeményezik és helyezik előtérbe. A szolgáltatásunk hónapok, sőt kijelenthetjük, hogy itt Magyarországon talán a legelsők közt vezette be a szolgáltatásai közé az élő sportfogadást.


Mit tartalmaz a csomag?
Kínálatfüggő élő tippadást! A tippek több sportágból adódnak össze, úgy ahogyan a prémium szolgáltatásunk is felépül. Ajánlásokat kötünk és figyelemmel követjük a labdarúgás, tenisz, jégkorong, baseball és amerikai futball mérkőzéseit is. Tehát sokrétűnek mondható a fogadási formánk. Külön stratégia és bankroll menedzsment amit a STRATÉGIA menüpontban megtalálhatsz!

Miért csatlakozz?
Szinte kivétel nélkül minden egyes hónapban sikerült profitot realizálnunk, hol sokat, hol kevesebbet, de nagy átlagban elmondható , hogy a bankunk 30-40%-s profitot alakít ki havi szinten! Csatlakozhatsz egy kiváló közösséghez, illetve esélyed adatik úgymond 1 éven keresztül élvezni a szolgáltatásunkat, mindössze bruttó 4.999 Forintért!

Csatlakozz te is, élvezd velünk együtt minden egyes percét a mérkőzéseknek! Élvezzük együtt a sikereket és legyünk közösen még sikeresebb sportfogadók az élőtippek segítségével!

Tarts velünk , igényeld még most a szolgáltatást!

SZERETNÉM IGÉNYELNI A SZOLGÁLTATÁS – KATTINTS IDE!

Mindössze bruttó 4.999 Forint egy évre! Ez valóban ajándék és ezzel az ajánlattal mindenképp csak nyerhetsz!

0
%d bloggers like this: