b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szerb Kupa : Crvena Zvezda – Partizan

Csak egy átlagos kép a Zvezda-Partizan rangadókról. Vajon ma is kalkulálhatunk a gólokkal? (Fotó : Getty Images)

A második, egyben a mai nap utolsó prémium elemzése egy szerb kupadöntő lenne. A szerbek talán két legjobb futballcsapata került egymással szembe egymással.


I Crvena Zvezda – Partizan I

 

A Crvena a Super Ligát, avagy a szerb bajnokságot megnyerte. Ezt 37 mérkőzés alatt 33-3-1-s mutatóval abszolválta a csapat, amely egész Európát tekintve igencsak egyedülállónak mondható. A Partizan ezzel ellentétben igencsak haloványan teljesített idén és 20-9-8-s mutatójával épphogy becsúszott a dobógó 3. fokára, bár tegyük hozzá, hogy őrülten nagy hajrát nyomtak a dobogóért és az utolsó 4 forduló mindegyikét megnyerték.

A két csapat mérkőzése felér hazai viszonylatban egy FTC-Újpest mérkőzéssel. Ami azt illeti, hogy igazi rangadó, fantasztikus hangulat és nem mellesleg egy kupagyőzelem a tét. Mivel a Crvena már nyert a bajnokságban, illetve fantasztikus formában vannak nem sok kétség fér ahhoz, hogy ők az esélyesebbek, de a Partizant sem kell félteni és joggal pályáznak ők is a kupagyőzelemre.

Csak egy átlagos kép a Zvezda-Partizan rangadókról. Vajon ma is kalkulálhatunk a gólokkal? (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák láthatóan a zvezdai sikerben bíznak, viszont én fenntartásokkal kezelném ezt a mérkőzést. Az első dolog az, hogy a Partizan várhatóan menni fog, hogy idén nyerjen legalább valamit. A másik tényező az, hogy a két csapat egymás ellen rendre ki-ki mérkőzéseket játszik. A szezonban 3 alkalommal találkoztak a csapatok ezen mérkőzéseken 1-1, 1-1, illetve 2-1-s eredmények alakultak ki. Tehát a szezon mindhárom mérkőzésén létrejöttek a gólok. A másik szintén érdekes tényező, hogy mindkét csapat igencsak gólerős támadókkal rendelkezik, a Crvena támadósora most kiemelkedik a mezőnyből, de a Partizan támadósora 2019-ben mindössze 3 tétmérkőzésen maradt gól nélkül, de példának okáért az utolsó 10 mérkőzésen rendre gólt tudott szerezni a csapat. Egy szó, mint száz ezen a meccsen a gólváltást favorizálom. Nagyon bízom benne, hogy egyik csapat sem a védekezést fogja preferálni, persze nem várok nagy “nyílt sisakos” támadásokat, de abban biztos vagyok, hogy ez az ajánlás statisztikailag bőven alátámasztott és az egymás elleni eredmények is beszédesek. Kupadöntőről beszélünk, ahol motiválni igazán nem kell a játékosokat, főleg nem egy rangadón. Úgyhogy jöjjön le az a bizonyos gólváltás!

Crvena Zvezda – Partizan (19:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,76 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: