b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szeptemberi összegzés: Hajszálon múlt a nyereség a hónapban..

Több nyereséges hónap után volt egy igencsak “göröngyös” szeptemberi időszakunk, amikor küzdöttünk folyamatosan a profit kialakításáért, ám csak a két legstabilabb szolgáltatásunk vette az akadályokat.

A szeptemberi időszakban a nagy tétes, illetve a tíz perces szolgáltatásaink zártak profittal és ez azért sem meglepő, mert ez az a két előfizetésünk, amely rövid-, illetve hosszútávon is nagyon stabil teljesítménnyel rendelkezik. Persze itt is előfordul néha veszteséges hónap, de az összképet nézve, itt számíthatnak a legstabilabb teljesítményre az előfizetőink. A prémium szolgáltatásunk ismét egy-egy gólon, vagy épp a VAR beavatkozásán csúszott el és ha megnézzük az eredményeket, akkor láthatjuk, hogy rengeteg opció múlt ezen, tehát ennek is köszönhető az, hogy több, mint -18 egységnyi profit alakult ki. A prémium gold szolgáltatásban megosztott tippek további -2 egységnyi veszteséget hoztak, így a kiegészítő gold szolgáltatás -20.39 egységnyi veszteséggel zárt. A prémium ticket csomagról is elmondható az, hogy több esetben egy-egy gól hiányzott a sikerünkhöz. Itt volt egy több napos nyerőszériánk, ám úgy tűnik, hogy ezek a peches eredmények itt is befolyásolták a teljesítményünket..

A szeptemberi hónapunk a következő eredményekkel zárult!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: -18.38 egység
👉Prémium “gold” szolgáltatás: -20.39 egység
👉Nagy tétes szolgáltatás: +12.335 egység
👉Ticket szolgáltatás: -2.56 egység
👉Tíz perces szolgáltatás: +4.95 egység
👉Beharangozó ajánlások: -1.09 egység

Összességében a szeptemberi hónapban nettó -6.755 egységnyi veszteséget realizálhattak azon előfizetőink, akik minden szolgáltatásunkban jelen vannak. Ez 3.37%-os veszteséget jelent, amit valljuk be néha be kell nyelni.. Jöhet egy újabb hónap és remélhetőleg az év hátralévő részében minden egyes hónapot nyereséggel tudunk abszolválni! A célunk továbbra is a tőke duplázása és remélhetőleg ez összejön!

Amennyiben érdekel a részletes statisztikánk, ill. tipparchívumunk, akkor kérünk, hogy kattints a lenti gombra! 

ELŐFIZETÉSEINK

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

HAVI
ÉVES

PRÉMIUM “TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM “GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM “FULL” PACK

34999

Ft/hónap

“TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: