b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szeptemberi betekintő: Esélyed adatik, hogy betekintést nyerj a munkánkba!

Belgium's midfielder Marouane Fellaini (C left) celebrates with teammate Belgium's forward Eden Hazard after scoring during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Belgium and Japan at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Ma az utóbbi idők eredményei miatt úgy érezzük, hogy esélyt adunk mindenki számára, hogy betekintést nyerjen a munkánkba. Minden egyes elemzés után kategorizáltuk az ajánlásainkat, illetve ajánlott tétekkel láttuk el azokat, ahogy azt a mindennapi munkánkban szoktuk tenni. Ma nagy a felelősség rajtunk, de úgy érezzük, hogy ezekkel a mérkőzésekkel nyerhetünk. Mindegyik egyértelmű esélyeket hordoz magában, innentől csak annyin múlik, hogy mit hoznak a csapatok a pályán.


Az első találkozón egy várható sikerben bízunk, méghozzá a belgákéban. Ma Izland – Belgium találkozó kerül megrendezésre és lényegében látva az izlandi csapatot a svájciak ellen számunkra nincs kérdés a találkozóval kapcsolatban. A belgák kerete közel 30x értékesebb, mint a hazaiaké és ráadásul minden kulcsfontosságú játékos a keret tagja. A VB-n szépen meneteltek a belgák és szerintünk itt a tornán is elkezdik a “menetelést”. A belgák a skótok ellen tartottak egy főpróbát , ahol 4-0-ra nyertek idegenben. A csapatban Mertens, Lukaku, Hazard, Dembele, Thielmans, Batshuayi játékára is számíthatunk. Minden mutató alapján erősebbek a vendégek, ezért bízunk a győzelmükben.

Izland – Belgium (20:45) Tippmix kód: 47789 06
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,50 “A” kategória 2. szint Tét: 10 egység

A második találkozón egy svéd találkozón várunk egy biztosabbnak ígérkező sikert. A Falkenbergs – Landskrona csapatai találkoznak egymással. A hazaiak 2. helyen, míg a vendégek a 15. helyen állnak. Lényegében már ezek a mutatók alapján is várható a hazai siker, de ha megfigyeljük a vendégek idegenbeli statisztikáját 10 mérkőzésen 2-1-7 a csapat mérlege és mindössze 7 pontot gyűjtöttek össze. Falkenbergs otthon a kötelező mérkőzéseket hozza és 6-2-2 a csapat mérlege, amivel a 3. legjobban teljesít a bajnokságban hazai környezetben. Ezért mi úgy véljük, hogy a két fél közti különbség, mint statisztikailag, mint keretértékileg is megmutatkozik és várhatóan hazai győzelemmel fog zárulni a találkozó, amivel a Falkenbergs átvenné a vezetést a bajnokságban.

Falkenbergs – Landskrona (18:30) Tippmix kód: 42058 H
Tipp:Falkenbergs (1X2) odds:1,50 “B” kategória 3. szint Tét: 2 egység

A harmadik találkozón egy gólváltásban bízunk. A spanyol – horvát derbin várjuk a gólokat. Lényegében mindkét keret bizonyításra kész és a horvátok várhatóan most is mindent megtesznek majd a győzelemért. A spanyolok alakulóban, ráadásul az angolok ellen remekül kezdődött számukra a Nemzetek Ligája. A horvátok most debütálnak, de látva a portugálok elleni felkészülési mérkőzésüket számunkra nincs kétség és szerintünk most is veszélyesen és gólra törően fognak játszani. Mindkét oldal képes a gólszerzésre. A horvátok legutóbbi 10 mérkőzésén 9 alkalommal gólt szereztek, míg a spanyolok esetében 10/10 ez a mutató, de elmondható a spanyolok esetében, hogy 10 mérkőzésen 8 alkalommal gólváltással zártak. Ezért mi bízunk most is a gólokban, amelyre egy dupláért fogadhatunk.

Spanyolország – Horvátország (20:45) Tippmix kód: 04988 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 “B” kategória 3. szint Tét: 3 egység

A negyedik egyben utolsó “B” kategóriás ajánlásunk esetében egy kupamérkőzésre fogadunk. A Malaga – Almería mérkőzésen bízunk a hazai csapat sikerében. Lényegében a Malaga remek szezont fut és most egy jóval gyengébb formában lévő csapattal találkoznak, ráadásul ezt úgy, hogy a Malaga egyik legnagyobb előnye a védekezésében van. Kevés gólt kapnak, míg magabiztosak elől. Az Almería pedig elől gyengébb, míg hátul sebezhető. Ezért mi úgy véljük, hogy a Malaga az első ugródeszkát meglépi és behúzza ezt a találkozót a rendes játékidőben. A két csapat egyébként most találkozott egymással nem is olyan rég, akkor az Almería volt a házigazda és ekkor is nyerni tudott a Malaga egy 1-0-s mérkőzésen.

Malaga – Almería (18:45) Tippmix kód: 46678 H
Tipp:Malga (1X2) odds:1,65 “B” kategória 3. szint Tét: 4 egység

Az utolsó két mérkőzésen pedig mindkét esetben a magyar csapatok ellen fogadunk, de mivel nálunk egy “nyílt” szabály, hogy magyarok ellen sose fogadj ezért maradt a “C” kategóriás besorolás. Lényegében a nemzeti válogatott továbbra sem tud érdemlegesen és nyereséggel zárni. A legfőbb hiba a játékosokban van és jöhet bármilyen tréner itt idő kell és talán évek. Ma jön egy olyan görög válogatott akiknek keretében több olyan játékos szerepel, amelyek nemzetközi szinten nagyobb topcsapatok játékosai. Mi úgy érezzük, hogy ma sem leszünk képesek nyerni és bőven esélyes ezzel a védelemmel, hogy beleszaladunk egy vereségbe. A másik esetben ugyanez a helyzet az U21-s csapat esetében a belgákkal mérkőzünk meg. A belgáknak szükségük van a 3 pontra, míg nekünk elúszott már minden esély, ráadásul több kulcsfontosságú játékos sincs a keretben sérülés és egyéb okok miatt, ezért egyértelmű belga sikert várunk.

Magyarország – Görögország (20:45) Tippmix kód: 02621 V
Tipp:Görögország (1X2) odds:2,65 “C” kategória 5. szint Tét: 2 egység
U21Magyarország – U21Belgium (18:00) Tippmix kód: 05304 V
Tipp:U21 Belgium (1X2) odds:1,65 “C” kategória 5. szint Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: