b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szép kis profitra tettünk szert februárban!

A februári hónap negyedik hetét is zökkenőmentesen és sikerrel abszolváltuk, ugyanis a hét során öt nap is nyereséggel zártunk. Összességében a februári hónapunk remekül alakult és a hónap során mindössze tíz olyan napunk volt, amikor veszteségünk alakult ki, de döntő többségben -1 egység körüli veszteségek voltak ezek.  A hónap egyik legszebb fogása egy élő tipp volt, amit a Sporting CP sikerére kötöttünk, ugyanis a portugál csapat győzelmére 19.00-ás oddson sikerült fogadást ajánlanunk és az utolsó tizenöt perces hajrának köszönhetően az elképzeléseink szerint alakult a találkozó és nyertünk. Ezenkívül az év első Grand Slam-tornáját is végig profittal abszolváltuk, ráadásul a torna végén a long-term fogadásunk is nyereséggel zárt. Az utóbbi hét néhány nyertes elemzése látható a képeken..

Egy szó, mint száz a hónap során végig sikerrel vettük az akadályokat és ugyan egy-egy nap nekünk sem sikerült elkerülni a meglepetéseket, de az összkép alapján elmondható, hogy több, mint +20 egységnyi profittal abszolváltuk a februári hónapot!

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: