Szelvényajánló – 21:00

A tegnapi szelvényajánlóban a Köbenhavn pocsék helyzetkihasználásainak és a végső büntető rontásoknak köszönhetően kiesett, ezzel pedig veszteséggel zárult az ajánló. Ma két baseball és egy labdarúgó mérkőzés került be a szelvényajánlásba. Lényegében mindhárom opció bőven reális és szerintem zöldülni fognak!

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


Egy szép dupla jön ki a szelvényen. Feladási határidő : 21:00

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588