b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló – 20:45

A szelvényajánlások eddig a hónapban hibátlan mutatóval rendelkeznek és ma látva az EB selejtezőket, illetve a magyar válogatott mérkőzését elkészítettem két szelvényt is. Az első szelvényen egy biztonságosnak vélt dupla, míg a második szelvényen egy 3/4-s kombináció látható!

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


A szelvényen most egy szép dupla jön ki. Feladási határidő : 20:45

A második szelvényen egy 3/4-s kombinációt ajánlok fogadásként. Ez annyit jelent, hogy egy ajánlás vesztesége esetén is még nyerhet a szelvény. Feladási határidő : 20:45

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: