b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló – 19:00

A tegnapi szelvényajánló is szépen “zöldült”, hála a Ferencvárosi TC továbbjutásának, ill. a Wolves-Torino mérkőzés góljainak. Ma két labdarúgó bajnoki került kiválasztásra, ahol egy hazai győzelemre, ill. egy várható gólváltásra ajánlok fogadást!

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


A mai szelvényen bízom abban, hogy a Sevilla otthon tartja a 3 pontot, míg a norvég rangadón remélem, hogy kiszakad a gólzsák. Feladási határidő : 19:00

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: