b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló – 16:00

A mai szelvényajánlón 5 mérkőzés kerül megosztásra, méghozzá egy 3/5-s kombinációban. A 3/5-s kombináció esetében 10x-s tétünk, van ezért 0,2 egység az alapja a szelvénynek és így kapjuk meg a “C” kategóriának megfelelő 2 egységes tétet.

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


A szelvényen tehát egy 3/5-s kombi látható! Ha a megosztott szelvényen 3 nyertes tippünk van már nyertünk a magas szorzóknak köszönhetően. Amennyiben 5 nyertesünk van, akkor egy 17-s szorzó zöldül. Ha pedig 4 nyertes lenne, akkor lesz több 3-s nyertes fogadásunk, illetve egy 4-s nyertesünk. Feladási határidő : 16:00

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: