b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló – 15:30

A tegnapi szelvényajánlók esetében egy 6,66-s szorzóval ellátott kombinációs szelvény nyert, amely gyönyörű profitot hozott nekünk, ill. egy gólon múlt az, hogy mindkét szelvényünk zöldüljön. Ma egy biztonságosabb szelvényt próbáltam meg összehozni és remélem, hogy most is zöldülnek a megosztott ajánlások.

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


A mai szelvényen három labdarúgó mérkőzés került megosztásra. A mérkőzések esetében a Lipcse győzelmére, a Rennes góljára, ill. az Atletico Madrid sikerére ajánlok fogadást. Utóbbi esetében fontos kiemelni, hogy a “döntetlenre” nem fogadunk, tehát döntetlen esetén 1,00-val jóváírják számunkra a fogadást, de remélhetőleg nyer az Atletico. Feladási határidő : 15:30

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: