b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvény ajánlás

A mai szelvényajánlás esetében egy négy mérkőzésből álló szelvényt készítettem el. Mind a négy mérkőzés esetében labdarúgó bajnoki mérkőzésekre ajánlok fogadást.Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


Mérkőzés Ajánlás Odds
Brest – Rennes Tipp : Több, mint 0,5 gól (Rennes gólszám) 1,25
Budapest Honvéd FC – MOL Fehérvár FC  Tipp : Több, mint 0,5 gól (MOL Fehérvár gólszám) 1,21
Manchester United – Leicester City  Tipp : Több, mint 0,5 gól (Leicester gólszám) 1,40
Liverpool – Newcastle United  Tipp : Liverpool (Játékidő eredménye) 1,22
Négyes kötés 2,58

A szelvényen most is egy szép dupla jön ki. Feladási határidő : 13:30

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: