b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló – 07/20 01:05

A mai szelvényajánló esetében 4 MLB mérkőzés kerül megosztásra. Egy mérkőzésen a kimenetelt favorizáltam érthető okokból, míg a másik három találkozót megpróbáltam olyan hendikep határokon favorizálni, ahol már mindenképp biztonságosak lehetnek a várt győzelmek. Úgyhogy bizakodó vagyok a mostani szelvénnyel kapcsolatban, amely egy gyönyörű duplát hozhat a konyhára.

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


Tippmixen 2,32-s, míg bet365-n 2,66-s a szorzó. Mind a négy esetben baseballmérkőzésekre ajánlok fogadást! Feladási határidő : 01:05

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: