b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló 07.14.

A mai szelvényajánló esetében 3 MLB mérkőzés kerül megosztásra. Mindhárom esetben a kimeneteleket választottam. Papíron mindhárom favorizált csapat sikere várható, a dobójátékosok egytől-egyig jobb teljesítménnyel bírnak, mint a rivális dobói. A keretek erősebbek is, illetve ott van az a tényező, hogy mindhárom csapat hazai pályán játszik. Remélem, hogy “ülni” fognak a tippek.

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikába. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


Tippmixen 2,93-s, míg bet365-n 3,74-s a szorzó. Mindhárom esetben baseballmérkőzésekre ajánlok fogadást! Feladási határidő : 19:05

Fontos! Minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: