b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szelvényajánló 07.08.

A mai szelvényajánló esetében 3 prémium tartalomból lett összeválogatva a szelvény, amely egy erős duplát eredményezett.

Ami fontos, hogy ezen szelvényajánlások is bele fognak számítani a statisztikában, amelyet a mai nap folyamán fogok átszerkeszteni. Minden egyes esetben a szelvényeket “C” kategóriába sorolva fogom ajánlani, tehát maximum 2 egységgel fogadjatok minden esetben! Ami azt illeti fontosnak tartom a papír alapú fogadókat is, ezért a tippmix kínálathoz mérten fogom alakítani a fogadásokat, amelyek természetesen a nagyobb online fogadóirodák kínálataiban is elérhetőek lesznek!


Tippmixen 2,21-s, míg bet365-n 2,51-s a szorzó. Két tenisz és egy futballmérkőzés került megosztásra Feladási határidő : 13:30

Fontos tehát minden egyes szelvényt “C” kategóriába sorolva ajánlok, ami annyit jelent, hogy maximum 2 egységet kockáztass minden szelvény esetében!

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: