b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szavazz te is Nikóra!

Sokan tudhatjátok, hogy mi Nikolics szimpatizánsok vagyunk és figyelemmel követjük minden mozdulatát az MLS-ben. Remek mutatókkal rendelkezik, ráadásul tegnap be is talált ismét a mérkőzésen ezzel tovább tartva második pozícióját a góllövőlistán.

Összességében, most nem is erről kell, hogy szóljon ez a cikk, hanem arról, amit mi magyar szurkolók már megtettünk és megmutattunk. Összefogni és egy gesztusként bebizonyítani “Nikónak”, hogy mögötte áll továbbra is az ország futballszerető közössége, az-az mi! Miről is szól a történet?!

Sok más helyen, így Amerikában is meglehet szavazni, hogy a FIFA 18 borítóján melyik sztárfocista szereplejen. Erre az emlékezetes és nagyszerű ötletre a “mi fiúnk” is bekerült és lehet rá szavazni. Ezt természetesen ő is megosztotta facebook profilján keresztül, ahol így szólt a követőihez: ” A FIFA18 MLS-játékossal a címlapon egyedi borítókat ad ki, amit ti is letölthettek majd. A szurkolók szavazhatják meg, hogy ki legyen a “győztes” 4 játékos. A Chicago Fire csapatát én képviselem a játékban, ha szeretnétek egy ilyen borítót, akkor szavazzatok itt.. “

Szavazni itt tudtok:
https://www.chicago-fire.com/post/2017/09/15/vote-nemanja-nikolic-be-custom-mls-fifa-18-cover

Úgyhogy betandwintipps rajongók, illetve futballszeretők aki csak teheti egy szavazatot nyomjunk Nikolicsnak, megérdemli a srác!

Mi már szavaztunk, tartsunk össze most is és mutassuk meg az Amerikaiaknak!

Hajrá Nikó!

 

0
%d bloggers like this: