b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szavazz te is, hogy mit osszunk meg holnap!

Körbe híreszteltük már és valószínűleg mindenki tudja, aki követi a weboldalunk munkáját, hogy holnap “nagy” nap lesz, illetve holnap egy nyereményt is kosztunk!

Miért is?!

Elmondtuk, hogy 2018-as évtől az ingyenes tippadásaink megosztását lecsökkentjük és szeretnék az előfizetőinkre koncentrálni, akik bizalmat szavaznak nekünk és élvezik a prémium szolgáltatásainkat. Az évet remekül példázza, hogy minden prémium csomagunk nyereségesen áll és legrosszabb esetben is, már +50%-s profitot sikerült kialakítani a csoportjainkban, de van ahol már közel megdupláztuk a bankunkat! Mindössze tizenkét nap telt el a januárból és ezt szeretnénk folytatni a következendő időszakban is!

Kérésünk most pedig az lenne, hogy szavazzunk minél többen, hogy holnap melyik csomagunkat osszuk meg! Amelyik opcióra a leghamarabb összegyűlik 100 szavazat, azt osztjuk meg! Abban az estben, ha nem kerül 100 szavazat egyik opcióra sem, akkor mi választunk, hogy mi kerül megosztásra! Egy biztos, hogy lesz ingyenes megosztásunk!

[socialpoll id=”2481601″]

Várjuk a szavazatokat, aki pedig hozzászólásban leírja azt, hogy szavaztam és megadja a pontos adatait! Név és email cím, azok közt kisorsolunk egy havi “All in” csomag tagságot!

0
%d bloggers like this: