Szavazz bizalmat és garanciát vállalunk!

Új promóciónk keretein belül 2018 utolsó negyedévében egyedülálló akcióval készülünk a közösségünk új és meglévő tagjai számára!


Igényeld a szolgáltatásunkat hosszabb időszakra (kettő, vagy több hónap) és mi garanciát vállalunk. Előfizetésed igénylése esetén az év utolsó negyedévében garantáljuk, hogy minden egyes hónapban 60% fölötti találati aránnyal és minden hónapban profittal zársz!

IGÉNYELD MOST A SZOLGÁLTATÁSUNKAT – KATTINTS IDE!

Nincs más teendőd, mint az alábbi módon igényelni a szolgáltatásunkat, bizalmat szavazni nekünk kettő, vagy három hónap erejéig és mi garantáljuk, hogy még sikeresebb sportfogadó leszel!

Mit kell tenned?!
1. Előfizetés menüpontban igényelni a szolgáltatásunkat (2 hónap, 3 hónap, 6 hónap és 1 év)
2. Követni az elemzéseinket és az élő fogadásainkat
3. Betartani az általunk ajánlott téteket
4. Légy előfizetőnk 2018. dec. 31, vagy annál későbbi dátumig és igényeld a szolgáltatásunkat legalább két hónapig 2018 utolsó negyedévében.


Mit garantálunk?!

Ha az általad igényelt időszakban a “Prémium szolgáltatásunk” veszteséggel zár és az általunk megadott feltételeknek megfelel az előfizetésed, akkor garanciánk érvényes számodra is.

Fontos:
A garancia úgy érvényes, ha a veszteséges hónapban végig előfizetőnk voltál. Amennyiben te október 1. és december 1. között vagy előfizetőnk és ez idő alatt nem termeltünk veszteséget, nem veszel részt a garanciánkban. Amennyiben az igényelt időintervallumon kívül veszteség terem, számodra tehát nem elérhető a garancia. Ezért is érdemes minél nagyobb időintervallumra igényelni a szolgáltatásunkat. Tehát a garancia akkor érvényes, ha legalább két hónapig előfizetőnk voltál az utolsó negyedévben, de a lejárati időd 2018. dec. 31., vagy 2019-s évben jár le. (Aki november 1. után igényelte a szolgáltatásunkat arra nem érvényes a promóció, hiszen nem esik bele az utolsó negyedéves két hónapba az előfizetése.)


Különleges ajánlatunk pedig: 
Aki 2018.08.01. és 2018.12.31. között igényli a csomagjaink valamelyikét és hosszabb ideig elkötelezi magát a szolgáltatásunknak (2 hónap, 3 hónap, 6 hónap és 1 év), igénylés esetén 5 szerencsés előfizető közt 5 db 3 hónapos “Prémium szolgáltatást” sorsolunk ki!

(A sorsolást 2019.01.01-én tartjuk meg!)

Előző hónapban és az évben is már bizonyítottunk. Egész évben több száz új előfizető csatlakozott már a szolgáltatásunkhoz és eredményeink önmagukért beszélnek. Éves szintre levezetett statisztika és napi szinten frissülő archívum és havi statisztikai mutatók mellett, bizonyítunk és megmutatjuk, hogy igenis sportfogadásból lehet nyereséget kialakítani és lehet mindenkiből sikeres sportfogadó!

CSATLAKOZZ MÉG MA A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSUNKHOZ! – KATTINTS IDE!