b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Svájci Szuperliga : Zürich – Basel

Az ötletadó rovatunk második,  egyben zárórészében egy svájci rangadóra készültünk elemzéssel. Lényegében mindkét csapat remek formában van, viszont a hazaiaknak csak a győzelem az elfogadható opció.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 59 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is pontot szerez az idegenben eddig minden bajnokiján gólt szerző Basel? (Fotó : Getty Images)

I Zürich – Basel I

A svájci bajnokság a 27. fordulójához ér ahol lényegében a Young Boys a maga 21 pontos előnyével már szinte biztosan bajnok, viszont az őt üldöző mezőny elég szorosnak tűnik. A Basel a 2. 48 pontjával, mögötte viszont a 3., illetve 4. pozícióért éles csata zajlik. A Zürich a 4. helyen áll, viszont a Luzern hasonló pontszámmal az 5., míg rajtuk kívül a Lugani és St. Gallen is 31-31 ponttal üldözi az élmezőnyt. Ezért ma az amúgy hazai pályán még 2 vereséget számláló Zürichnek kötelező lenne a győzelmet behúzni.

Gyakorlatilag a Zürich ellen hazai pályán nagyon kevés együttesnek van esélye a győzelemre, hiszen remekül teljesít a hazai publikum előtt a csapat. A vendégek viszont idegenben remek formát mutatnak és 13 mérkőzésen 6-5-2-s mutatójuk van.

Mivel ilyen kiélezett a csata a 3. és 4. helyért ezért egy motivált Zürichre számítunk, akik hazai pályán többször nehezítették már meg a Basel dolgát. Ami látható, hogy a hazai csapat rendre képes a gólszerzésre, de több találkozón gólt is kap, míg a Basel a bajnokságban minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt szerzett. Egy szó, mint száz számolnánk ezen a találkozón is a találatokkal és szerintünk a gólváltásban van érték. Ugyan lerágott csont már ez az opció, viszont ilyen szorzók mellett egy svájci bajnokira, amelyre jellemző is a gólváltás kötelező alacsony téttel fogadást kötni.

Zürich – Basel (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: