b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Svájci Kupa: Mi másra fogadhatnánk a Xamax-Thun párharcon?!

Képes lesz kiharcolni a továbbjutást az FC Thun?! (Fotó: Getty Images)

2022-09-16470

Péntek este folytatódik a Svájci Kupa, ahol a legjobb 32 között a Xamax és a Thun méri össze az erejét!

Alapvetően mindkét együttest jól ismerhetjük, ráadásul évek óta egy bajnokságban játszanak a felek. Ugyan a 2022/2023-as kiírás egyikőjüknek sem alakul túl jól, azért a gólok szinte minden egyes tétmérkőzésen jelen voltak. A Xamax védelem nagyon gyengén teljesít eddig, szinte kivétel nélkül minden meccsen legalább két gólt kapott az együttes,  de hazai környezetben elég gólerősnek mondhatóak. A Thun egy fokkal jobban szerepel idén, mint riválisa, de azért a vendégek védelme sem a stabilitásáról híres. A rúgott gólok mellett egyedül a Bulle elleni kupamérkőzésen sikerült megúszni kapott találat nélkül és ennek ismeretében egy gólokban gazdag mérkőzéssel kalkulálunk a mai találkozón is!

Xamax - ThunFogadási határidő: 19:30

Alapvetően a Thun örvend jobb formának, de a mai felállásban korántsem biztos a vendégek győzelme. A Xamax hazai pályán mindig is egy kellemetlen ellenfélnek számított, ráadásul 2022-ben már kétszer is találkoztak a csapatok és rendre képes volt győzelemmel zárni a mai riválisával szemben a hazai együttes. A szezon eleji formájuk nem a legjobb a csapatoknak, de a másodosztályban a most látható hátrány ledolgozható. Alapvetően a svájci futball a támadójátékról ismert és ennek megfelelően egy sok gólos mérkőzéssel kalkulálunk most is. Nagyon meglepne minket, ha bármelyik csapatnál lennének pihentetések, úgyhogy teljes kezdőkkel kalkulálunk és úgy ahogy az előző tétmérkőzéseken, illetve az egymás ellen lejátszott találkozókon rendre kialakult a gólváltás, így ezt várjuk ma is! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a BET365 partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: