b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Sonderjyske – FC Köbenhavn – 16:00

A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


I Sonderjyske – FC Köbenhavn I

 

A mérkőzésen “B” kategóriás ajánlás kerül megosztásra. A találkozó egy dán bajnoki mérkőzés, ahol a 4. helyezett játszik az 1. helyezettel.

 Sonderjyske – FC Köbenhavn (16:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: