b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Sonderjyske – Aarhus – 19:00

Vajon képes lesz a Sonderjyske ismét gólt szerezni? (Fotó : Getty Images)

A nyaralásom lezárult és visszatértem a munkám “kerékvágásába”. Innentől kezdve minden a már-már megszokott módon, teljes elemzésekkel kerül megosztásra. Elnézést kérek a múlt heti rövid elemzésekért, de én is emberből vagyok.


I Sonderjyske – Aarhus I

 

A mostani találkozón a dán bajnokságból emeltem ki egy mérkőzést, méghozzá annak a Sonderjyske csapatának találkozójára ajánlok fogadást, amelyre már az előző két fordulóban is kötöttünk fogadást. A mostani találkozón véleményem szerint ki-ki mérkőzésre van kilátás és bőven esélyes lehet a pontosztozkodás a felek között.

A várható gólszámadatok alapján a Sonderjykse 1,49, míg az Aarhus 1,07-s mutatóval rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy 1-1, vagy 2-1-s mérkőzésre van kilátás.

Vajon képes lesz a Sonderjyske ismét gólt szerezni? (Fotó : Getty Images)

A gólváltás számomra az egyik favorit opció, amely véleményem szerint most is adott lehet az összecsapáson. Mivel a Sonderjykse eddig minden mérkőzésén gólt szerzett, ezért tőlük szinte 99%-ra várom a gólt, míg a vendég együttes eddgi 4 fordulóban 3 alkalommal képes volt gólt szerezni, pedig az ellenfelek között az FC Köbenhavn is szerepelt. A két csapat keretéből kulcsfontosságú játékos nem fog hiányozni, mindössze a hazaiak keretéből Pedersen az aki biztosan kihagyja sérülése miatt a mérkőzést. Ami jó hír, hogy a hazai keretben Lieder, Hassan, Albaek trió szinte garantáltan kezdeni fog, míg a vendégek csapatából Thorsteinsson, Mortensen,Bundu, Poulsen és Amini ötösre számíthatunk a kezdőben. Lieder és Thorsteinsson góljai esélyesek lehetnek. A statisztikai adatok alapján tehát a gólváltás egy várható opciónak minősül, én az 1-1-s eredményt várnám ezen a mérkőzésen, de lényegében teljesen mindegy, csak jöjjön le az a bizonyos 1-1 gól a csapatoktól. A hazaiaktól ténylegesen szinte biztosra veszem azt a bizonyos gólt, míg az Aarhus fentiekben említett támadósorában vélek annyi potenciált felfedezni, hogy ismét betaláljanak. Ezért a gólváltást ajánlom fogadásként, amelyre 1,57-s szorzóért közepes téttel megéri fogadást kötni.

Sonderjyske – Aarhus (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: