b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Randers – Nordsjaelland – 12:00

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


I Randers – Nordsjaelland I

 

A dán bajnokságot sokat fogom favorizálni, hiszen egyik kedvencem. Most két gólerős csapat mérkőzik meg egymással. A Nordsjaelland szinte minden körülmény között képes gólt szerezni, de ugyanez mondható el a Randers csapatáról is. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás reális opció lehet a találkozón, úgyhogy erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Randers – Nordsjaelland (12:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: