b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Randers – FC Köbenhavn – 18:00

A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

A dán első osztály mérkőzéseit már második hete favorizálom, hiszen átléptünk már azon a kezdeti “határon”, ami után már körvonalazódnak az erőviszonyok és így tovább. Elsőként a Randers – FC Köbenhavn mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol igencsak érdekes párharcra számítok, hiszen a vendégek a héten búcsúztak a BL-től.


I Randers – FC Köbenhavn I

 

A találkozó pikantériája tehát, hogy a Köbenhavn hazai pályán kiesett a Crvena Zvezda ellen. A mérkőzés ráadásul büntetőkig tolódott, amely bőven fáradtságra adhat okot a vendégek részéről. A sajtóértesüléseim szerint ma ennek ellenére szinte a teljes kezdő kerülhet felállításra a pályán a vendégek részéről. Ami azt illeti, a hazai csapat számomra egy tipikus középcsapat lesz, akik hazai pályán képesek lesznek többször fejtörést okozni az ellenfeleknek. Ennek megfelelően kezdték a szezont és hazai pályán elsőként a Bröndby ellen értek el egy fantasztikus döntetlent, ahol 2-2-vel zártak a csapatok, majd ezt követően a Nordsjaelland ellen értek el egy bravúros sikert és nyertek 3-1-re.

A gólszámadatok alapján egyébként 1,33, illetve 1,72 a csapatok mutatója, amely 2-3 gólos mérkőzésre ad következtetést.

A vendégek igencsak fáradtak lehetnek, hiszen hét közben büntetőkig torkolló párharcban maradtak alul. Vajon ma képesek lesznek 3 ponttal távozni a Randers otthonából? (Fotó : Getty Images)

A vendégeket lényegében senkinek sem kell bemutatni, ám nekem mozgatja a fantáziámat az a tényező, hogy a csapat fáradtabb lehet a kelleténél. Nincs meg a kellő rotáció, hiszen nincs olyan hosszú cserepadja a Köbenhavnnak, hogy nagyobb arányú rotációt lehessen végezni. Úgyhogy én mindenképp akár egy meglepetésre is tudok számolni. A Randers hazai pályán eddig jó eredményekkel rendelkezik és nem mellesleg 1 fordulót leszámítva 5 mérkőzésen lépes volt legalább egy gólt szerezni a csapat. Úgyhogy én a gólváltást favorizálom a találkozón. A Köbenhavntól várok legalább egy gólt, de bízom abban, hogy a hazai csapat kihasználja majd a kínálkozó lehetőségeket és képesek lesznek egy gólt szerezni.

Randers – Köbenhavn (18:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,80 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: