b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Nordsjaelland – Odense – 20:00

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

A dán első osztály mérkőzéseit már második hete favorizálom, hiszen átléptünk már azon a kezdeti “határon”, ami után már körvonalazódnak az erőviszonyok és így tovább. Második mérkőzésként a Nordsjaelland – Odense találkozót emeltem ki a kínálatból.


I Nordsjaelland – Odense I

 

A mérkőzésen nem szeretnék nagyon belebonyolódni az elemzésbe és csak a statisztikai részt emelem ki. Lényegében mindkét csapat eddig minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni. Ez annyit jelent, hogy én most egyértelműen a gólváltásra számítok, ráadásul az egymás ellen elért eredmények is erre következtetnek.

A gólszámadatok alapján 1,72, illetve 1,65 átlag várható a csapatoktól, ami akár 3-4 gólos mérkőzést eredményezhet.

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

A Nordsjaelland hazai pályán egyébként kellemetlen ellenfélnek számít és szerintem idén is képesek lesznek a legjobbak közé tartozni. Az Odense már az elején egy keményebb sorsolást kapott és a két bajnokaspiráns Bröndby, ill. Köbenhavn ellen is képes volt a csapat szoros mérkőzést kialakítani. Ezeken a találkozókon 3-2-s eredménnyel maradt alul a vendég alakulat. Egy szó, mint száz a két csapat mai mérkőzésén szerintem bőven reális opció a gólváltás ám véleményem szerint itt valamelyik csapat 3 ponttal fog távozni. Úgyhogy a gólváltásra és a 2,5 gól feletti opció párosára ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Nordsjaelland – Odense (20:00)

Tipp: Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds: 1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: