b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Nordsjaelland – Bröndby – 06/28 18:00

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A találkozón szoros mérkőzésre számítunk és mivel a Nordsjaelland otthon erősnek mondható, bőven reális az, hogy pontosztozkodással ér véget a mérkőzés. Úgyhogy a döntetlenre ajánlunk fogadást egy egységgel.

Nordsjaelland – Bröndby Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (1×2) 3.75 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: