b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Midtjylland – Aalborg

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében egy dán találkozóra gondoltunk, ahol a jelenlegi második helyezett fogadja az idegenben mindössze egy vereséggel rendelkező Aalborg csapatát.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
49 nyertes – 25 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is nyerni tud a Midtjylland? (Fotó: AFP)

I Midtjylland – Aalborg I

Az Aalborg csapatával kezdenénk, hiszen ritkán látni ehhez fogható csapat mutatókat. Az Aalborg hazai pályán mindössze 8 pontot szerzett 10 mérkőzés alatt, míg idegenbeli teljesítmény alapján 11 mérkőzésen 5-5-1-s mutatóval rendelkezik a csapat, ami a második legjobb teljesítmény a dán élvonalban. A hazai csapat lényegében az egyik legjobbnak mondható és vélhetően most is a bajnokság megnyerése a cél a házigazda esetében. Hazai pályán az együttes 9-1-0-s mutatóval rendelkezik és 31 találatot jegyeztek ez idő alatt a hazai publikum legnagyobb örömére.

A Midtjylland hazai pályán remekül teljesít, most viszont az Aalborg lesz a vendégük akik igencsak szeszélyes szezont futnak. Idegenben rendre pontot és gólt szereznek.

Kiindulva ezen adatokból és ismerve a Midtjylland játékát mi egyértelműen a hazai csapatot favorizálnánk, viszont alacsony szorzót kaptunk a sikerükre. Az a tényező mellett sem mehetünk el természetesen, hogy az Aalborg igencsak remekül teljesít idegenben és mindössze két találkozón maradt gól nélkül a csapat. A Midtjylland ugyan kevés gólt kap, de júliusba épp az Aalborg verte meg az együttest 2-1-re. Úgyhogy kalkulálnánk a gólokkal és remélhetőleg zörögni fog mindkét csapat hálója.

Midtjylland – Aalborg (19:00)
Tipp:Több , mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,60 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: