b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Midtjylland – Aalborg – 18:00

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

2019.08.03. és 2019.08.12. között egyik szolgáltatásunk sem fog tartalmazni szöveges elemzéseket. Ennek oka, hogy nyaralásra készülök, illetve nyaralni leszek. A munkában mindössze ennyi lesz a változás, viszont a megszokott módon érkeznek majd az ajánlásaim, kategóriákba sorolva, illetve ajánlott tétekkel ellátva. Megpróbálok mindenki rendelkezésére állni a továbbiakban is, válaszolni fogok minden üzenetre, illetve a telefonhívásokat is szívesen fogadom. Ami azt illeti a weboldal frissítése, az előfizetések kezelése sem marad el, tehát aki a következő napokban fogja frissíteni az előfizetését ne aggódjon, hiszen mindent rendezni fogok. Mindössze tehát az elemzések fognak “eltűnni” a következő napokban, de ígérem, hogy minőségi munkát fogok hozni a továbbiakban is, amit már megszokhattatok tőlem és törekszem, hogy minden egyes ajánlással profitot realizálhassunk.


I Midtjylland – Aalborg I

 

A hazai csapat nagyon erős a dán bajnokságot tekintve, ugyan emelkedik a szorzó a hazai sikerre, ám én úgy érzem, hogy az Aalborg nem lesz ugyan egyszerű falat, de megszerzi hazai pályán a győzelmet a Midtjylland. Eddig két nehezebb mérkőzést játszottak hazai pályán, mindkettőt megnyerték 1-1 góllal, ráadásul az Aalborg legutóbb 2016-ban szerzett itt pontot, úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy a Midtjylland ma is nyerni tud.

Midtjylland – Aalborg (18:00)

Tipp: Midtjylland (Játékidő eredménye) odds: 1,56 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: