b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Lyngby – Sonderjyske – 19:00

Vajon képes lesz ismét kiváló eredménnyel zárni a Lyngby? (Fotó : Getty Images)

A mai nap remekül indult, hiszen ismét mindkét MLB elemzés nyert a “prémium” szolgáltatás keretein belül. Most pedig két futballelemzéssel készülök.


I Lyngby – Sonderjyske I

 

A dán Superliga 3. fordulójában két igencsak forma-forma teljesítménnyel rendelkező együttes találkozik egymással. A hazai csapat remekül indította a szezont, hiszen az első mérkőzését megnyerte, majd az Odense ellen kikaptak, de ez várható eredmény volt. A másik oldalon eddig veretlen a Sonderjyske, viszont elmondható a csapat esetében, hogy mindkét mérkőzésén gólt kapott az együttes.

A várható gólszámadatok alapján 1,32, illetve 1,88 gól várható a csapatoktól, tehát 1-1, illetve 1-2-s eredmény a reális a találkozón.

Vajon képes lesz ismét kiváló eredménnyel zárni a Lyngby? (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján, illetve a látott két forduló eredményei után én bizakodó vagyok. Lényegében mindkét csapat képes volt gólt/gólokat szerezni, ám mindkét együttes gólt is kapott. Úgyhogy ez várható ma is és ezért a gólváltásra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Lyngby – Sonderjyske (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: