b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga: Leadja a pontokat a Midtjylland?!

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A dán bajnokság harmadik fordulójának nyitómérkőzésén az Odense a Midtjylland csapatát fogadja otthonában.

A vendégek nincsenek egyszerű helyzetben, ugyanis három nappal ezelőtt több, mint 120 percet töltöttek a pályán az AEK Larnaca otthonában, ahol végül büntetőkkel kiharcolták a továbbjutást. Nagy kérdés, hogy a ciprusi túrát követően milyen kezdő fog ma a pályára kerülni, hiszen eléggé fáradtnak tűntek a dán csapat játékosai, ráadásul kedden már a Benfica otthonában kell pályára lépni a Midtjylland futballistáinak. Ráadásul ami az eddigi eredményeken látható, hogy a vendégek eddig mindkét bajnokijukat “beáldozták” a Bajnokok Ligája szereplés miatt és vélhetően ez ma sem lesz másként. Noha az Odense egy verhető ellenfél, ettől eltekintve a hazaiak megfelelő körülmények között készülhettek a mai találkozóra, ráadásul hazai pályán mindig is egy nehéz ellenfélnek számított az előző évek során a csapat. Ha megnézzük az egymás elleni eredményeket, akkor láthatjuk, hogy a Midtjylland legutóbb a kupában lépett itt pályára és akkor 0-0-ás döntetlent követően, hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a csapat. A bajnokságban pedig 2-2-es döntetlennel zártak. 

A vendég keret jóval erősebb, mint a hazaiaké, ám a kettősterhelés miatt ez a különbség szerintünk a mai mérkőzés folyamán nem lesz látható. A Midtjylland keretében vélhetően lesznek pihentetések, ráadásul több hiányzó is van a vendégeknél, ami tovább rontja az esélyeiket. Nagy kérdés tehát, hogy a tavalyi bajnok mennyire tudott felkészülni a mai mérkőzésére, de elnézve az előző hetek eredményeit, hogy a Randers ellen hazai pályán pl. remiztek, vagy épp legutóbb a Silkeborg ellen 3-1-es vereséget szenvedtek, nem sok esélyt látunk arra, hogy itt ma megszerezze a vendég együttes a három pontot! Ennek ismeretében a hazaiakat favorizáljuk, amit a +0.75-ös ázsiai hendikep keretein belül teszünk meg! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Odense +0.75 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.575

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: