b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : FC Köbenhavn – Odense

A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

Tegnap kiváló napot zártunk és egy elemzést leszámítva minden egyes tartalom nyereséggel zárt. Most egy dán találkozóval nyitjuk a napot, ahol az FC Köbenhavn játszik hazai pályán és véleményem szerint nincs kérdés a találkozón..


A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

I FC Köbenhavn – Odense I

A mérkőzés már csak azért is hajaz a hazai sikerre, mert a bukmékerek 1,70-s szorzóról 1,56-ra csökkentették a hazaiak szorzóját. A jelenlegi formát és mutatókat is figyelembe véve a Köbenhavn 1 győzelemre van a bajnoki címtől  és ma erre minden esélyük adott. Ugyan az Odense kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen több alkalommal döntetlennel zárnak, de idegenben nem megy nekik.

Statisztikai adatok alapján az FC Köbenhavn hazai környezetben 2,81, míg az Odense idegenben 1,23-s gólátlaggal rendelkezik. Ez várható a mai mérkőzésen is, ráadásul a Köbenhavn a szezonban háromszor találkozott a mai ellenfelével és mindháromszor nyerni tudott.

Az esélyek tehát adottak és látva a hiányzók listáját is számomra nincs kérdés. A hazaiak részéről csak Joronen az aki sérülése miatt kihagyja a mérkőzést, így szinte teljes kezdőcsapat áll rendelkezésre és vélhetően a Skov, N’Doye és Fischer trió ma is gólokkal veszi ki a részét a sikerből. Egy szó, mint száz hazai pályán egyértelműen esélyesnek minősül a Köbenhavn, bajnoki címet is ünnepelhetnek és nem elhanyagolható tényező az sem, hogy az Odense ellen mindhárom bajnokijukat behúzták a szezonban. Minden esély mellettük szól és szerintem behúzzák a győzelmet.

FC Köbenhavn – Odense (18:00)
Tipp:FC Köbenhavn (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,56 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: