b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : FC Köbenhavn – Bröndby

A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

A dán bajnokságban ma minden eldőlhet, hiszen egy esetleges győzelem esetén az FC Köbenhavn bajnoknak mondhatja magát és mindezt hazai pályán teheti meg a csapat.


I FC Köbenhavn – Bröndby I

 

A találkozó előtt számomra semmi kétség afelől, hogy a Köbenhavn itt a rájátszásban nyújtott teljesítménye alapján egyértelműen bajnok. Szinte minden meccsét kapott gól nélkül hozta le a csapat, de összességében az egész szezon során is 32 mérkőzést követően mindössze 3 alkalommal nem szerzett pontot a csapat.

Statisztikai adatok alapján a találkozón a Köbenhavn 2,83, míg a Bröndby 1,19-s gólátlaggal rendelkezik a mostani felállásban. Ami szintén kiemelendő, hogy a szezon során a Köbenhavn 16 mérkőzésen 14-1-1-s mutatóval rendelkezik és mindössze 12 gólt kapott a csapat, illetve 46 gólt szerzett ezenkívül. 

A Köbenhavn már ma bajnok lehet, ehhez viszont ma nyerniük kellene hazai pályán. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

Ami szintén remek hír, hogy a hazaiak a legjobbjaikra számíthatnak, hiszen Skov, N’Doye, Fisher is hibátlan és játékra alkalmas állapotban. Egy szó, mint száz véleményem szerint ma hazai pályán begyűjti a három pontot a Köbenhavn és ha nem is nagy különbséggel szerintem legalább 2 gól kíséretében megteszik. Úgyhogy a hazai sikerre, illetve az 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Legutóbb április 14-én idegenben nyert 2-1-re a Köbenhavn a Bröndby ellen, de a szezonban ebben a felállásban 3-1-re nyertek még augusztusban a hazaiak. Úgyhogy bízom ebben a meccsben is és remélem, hogy nem halasztják ma el a bajnokavatást.

FC Köbenhavn – Bröndby (16:00) 
Tipp: FC Köbenhavn + 1,5 gól felett (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: