b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Bröndby – Randers

Zárásként egy dán bajnokira gondoltam, ahol a csapatok az Európa Ligába kerülésért harcolnak. Számomra egyértelmű a helyzet és van bennem egy kialakult kép a mérkőzéssel kapcsolatban.


I Bröndby – Randers I

 

A mérkőzésen nagyon, de nagyon meglepődnék ha a Randers nyerne. Természetesen nem tartom kizártnak, de lényegében az együttes nagyon megszenvedett azért, hogy ide kerülhessen a döntőbe, míg a Bröndby egyenes ágon, mint 4. helyezett került a döntőbe. A Randers 8. helyen végzett az alapszakaszban, majd az osztályozót megnyerte és ezt követte a döntőig való menetelésük.

Ami egyértelmű, hogy itt a Bröndby az egyértelmű favorit és szerintem ők is fogják kiharcolni az EL-be való jutást. Erre jelenleg 1,42-s szorzó van, aki szeretné nagyobb téttel fogadhat rá. Mindezt én viszont hanyagolom és egy 3,50-s szorzóra ajánlok fogadást.

A Bröndby a mai mérkőzés favoritja. Izgalmas mérkőzésre számítok, ahol szerintem várható a gólváltás is a hazai siker mellett. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a Bröndby a szezonban mindkétszer nyerni tudott a Randers ellen, de legutóbb 2-1-s mérkőzésen február végén tudta abszolválni ezt a sikert. A Bröndby jó szezont futott végig, a végén leeresztettek ugyan, de szerintem erre a mérkőzésre kellően felkészülhettek. A Randers ahogy már a fentiekben is írtam végig remekül szerepelt a rájátszásban, itt a döntő lehetősége és nagyon meglepődnék, ha most nem szereznének gólt. Izgalmas mérkőzés lesz ez, ezért a gólváltásra ajánlok fogadást, illetve nagyon bízom benne, hogy a Bröndby nyerni fog. Erre a bet365-n 3,50-s szorzóért hiba lenne nem fogadni és alacsony téttel 2 egységgel kihasználom a lehetőséget.

Bröndby – Randers (19:00)
Tipp: Bröndby + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,50 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: