b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Bröndby – Midtjylland

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A mai munkát késő délután tudtam csak elkezdeni, viszont most is meglepőnek tartom, hogy amit az előző héten megosztottam a Bröndby-Midtjylland mérkőzésen hasonló szorzóért cserébe most is meglehet fogadni.


I Bröndby – Midtjylland I

 

A bajnokság képe alapján egyértelműen a Midtjylland az esélyes, a kupában is 1-1-s mérkőzést követően ennek megfelelően a Midtjylland tudott nyerni. Ami biztos, hogy a kupagyőzelem után egy teljesen mása mérkőzést láthatunk, ahol akár benne van az is, hogy a Bröndby nyer. Erre számolnak a fogadóirodák is, viszont nem lehet továbbra sem attól elvonatkoztatni, hogy a vendég oldalon az egyik legerősebb kerettel rendelkező csapat a Midtjylland áll.

Ami elbizonytalanít a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy most játszottak a csapatok és ilyenkor, vagy egy nagy adok-kapok alakul ki, vagy egy 0-1 gólos meccs. Remélem egyik sem lesz és bízok abban, hogy a gólváltás mellett maximum 3-4 gólig mennek el a csapatok.

Kupadöntő igencsak izgalmas volt és 2,50-s szorzón sikerült nyerni akkor a “gold” csomagban.. Vajon most is lejön a gólváltás és egy kevés gólos mérkőzés? (Fotó : Getty Images)

A Midtjylland kerete bőven erősebb, mint a Bröndby-é, de lényegében itt felesleges ismét a keretértékeket böngészni. A statisztikai adatok alapján egyébként mindkét csapattól várhatunk 1-1 gólt legalább, de leginkább 3-4 gólos mérkőzés lenne várható. Ennek tudatában és gólváltást favorizálom, mint a kupadöntőben, viszont most sem tudom azt elképzelni, hogy itt nagy gólfieszta alakuljon ki, főleg nem úgy, hogy a csapatok 3 nappal ezelőtt találkoztak. Úgyhogy 1-1, 2-1-s mérkőzésre számítok most, ennek tudatában pedig a bet365 fogadáskészítő opcióját használtam, ahol a gólváltás mellett az 5,5 (6) gól alatti opcióra ajánlok fogadást. Ami jó hír, hogy a bajnokság során a két csapat 5 alkalommal találkozott egymással legtöbb gólt tekintve 5 találatig jutottak a csapatok, de a gólváltás minden egyes találkozón létrejött.

Bröndby – Midtjylland (19:00)
Tipp: Igen + Kevesebb, mint 6 gól (Mindkét csapat szerez gólt + összesített gólszám) odds:1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: