Superliga : Aarhus – Odense

Az ötletadó rovatunk második egyben záró részében a dán Superliga 25. fordulójának zárómérkőzésére gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
72 nyertes – 41 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Mindkét együttesnek szüksége van a három pontra, vajon sikerül valamelyik csapatnak nyerni, vagy pontosztozkodással zárul a mérkőzés? (Fotó: Getty Images)


I Aarhus – Odense I

A dán bajnokin két remek formában lévő együttes találkozik egymással és ma mindkét csapatnak égető szüksége van a 3 pont megszerzésére. Az Odense jelenleg a 3. helyen áll, viszont még semmi sem biztos számukra, hiszen két pontra vannak a Play Off körből való kieséstől. Az Aarhus számára is döntőnek bizonyulhat a mai mérkőzés, hiszen ha ma győz az együttes akkor a 6. helyre ugorhatnak, ami már a rájátszást jelentené számukra.

Az Aarhus hazai pályán meggyőzően teljesít és szinte minden adandó alkalommal gólt is szerez az együttes. Mérlegük 12 fordulót követően 5-4-3 a hazai publikum előtt és 16:14 a gólkülönbségük. A vendégek idegenben rosszul teljesítenek 14:21 a gólkülönbségük és döntőrészt itt hullajtják a pontokat.

Mindent egybevéve mi a találkozón a gólváltást favorizálnánk. Alapra a dán bajnokság híres a gólokról, de mindezek mellett ma szó szerint minden egyes pontra szüksége van a feleknek. Az Aarhus otthon jól teljesít és többször gólt tud szerezni az együttes, de sokszor gólokat is kapnak. Az Odense ma véleményünk szerint a támadásokra fog koncentrálni. Ezért a mérkőzésen állhat a gólváltás, mint opció és erre megéri alacsony téttel fogadást kötni!

Aarhus – Odense (19:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021