b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superliga : Aarhus – FC Köbenhavn – 19:00

A Köbenhavn bajnok lehet az idén, ehhez viszont a kötelező győzelmeket hozni kell. Vajon ma sikerül nekik? (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében a dán bajnokság 14. fordulójának zárómérkőzésére ajánlok fogadást, ahol az Aarhus, ill. az FC Köbenhavn néz egymással farkasszemet.


A mostani mérkőzésen leginkább abban bízom, hogy az Aarhus megtartja jó szokását és hazai pályán ismét megtudja szorongatni a második helyen álló Köbenhavn csapatát. Az Aarhus jelenleg a hatodik helyen áll és hazai pályán 4-0-2-es mutatójuk van. A Köbenhavn 13 forduló alatt 14 gólt kapott, ám ebből idegenben 9-t hozott össze a vendégek védelme, ami igencsak beszédes adat.

A várható gólszámadatok alapján 1,63, ill. 1,92 a két csapat mutatója. Amely alapján a gólváltás, de a 2,5 gól feletti opció is esélyes lehet.

Nem vár egyszerű márkőzés a Köbenhavn játékosokra. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy a Köbenhavn játékosok jóval dekoncentráltabbak lehetnek, hiszen csütörtökön még az EL-ben kellett játszaniuk, míg a hazaiaknak volt elegendő idejük erre a mérkőzésre, ill. az ellenfél játékát kielemezni. A hazai együttes legutóbb a Silkeborg ellen lépett a hazai publikum előtt pályára, akkor 7 gólt eredményezett az a mérkőzés, de ezt megelőzően négy mérkőzést is nagy magabiztossággal hozott az együttes hazai pályán, hiszen nyertek a Nordsjaelland, Aalborg, Esbjerg és a Horsens ellen.  Összességében a két együttes a legutóbbi mérkőzésein rendre izgalmas mérkőzéseket képes produkálni és többször kialakult a gólváltás is ezen mérkőzéseken. A gólszámadatok alapján várható a gólváltás, amelyre 1,75-ös szorzóért cserébe mindenképp megéri fogadni, ám vannak fenntartásaim a mérkőzéssel kapcsolatban, ezért csak 2,5 egységgel ajánlom a megosztott opciót.

Aarhus – FC Köbenhavn Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Tét : “C” kategória 2,5 egység
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,75 Tét : “C” kategória 2 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: