b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan : Östers – Varbergs

A találkozón egy kétesélyes fogadást favorizáltam. (Fotó : Getty Images)

A mai elemzés egy közös publikálás lesz, amely, mint a “gold”, mint a “prémium” előfizetőink egyaránt megtekinthetnek. Ami biztos, hogy a mostani elemzést teljesen statisztikai alapra készítettem, nem fogok marhaságokat összeírni, csak a szín tiszta számok alapján döntöttem.


I Östers – Varbergs I

 

Ami számomra egyértelmű a meccsen, hogy a fogadóirodák némileg elnézték az esélyeket. Az látható, hogy ki-ki mérkőzésre számítanak, viszont némileg meglepő, hogy a vendégek sikerét esélytelenebbnek tartják. A Varbergs magabiztosan vezeti a mezőnyt 13 mérkőzést követően 10-2-1 a mutatójuk, míg a hazaiak gyengélkednek és 12 mérkőzés után 1-7-4 a mérlegük.

Ami azt illeti, a döntetlent tartom a legreálisabb opciónak. Ebben mindenképp lenne érték, de nehezen tudok azon tényező mellől elvonatkoztatni, hogy a Varbergs 13 meccsből 10 alkalommal nyerni tudott.

A találkozón egy kétesélyes fogadást favorizáltam. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a találkozón én egy kétesélyes fogadásban bízom. Ez köztudott az egyik favorit fogadási opcióm, hiszen 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ennél nagyobb lehetőség pedig aligha akad. Úgyhogy a “Döntetlen, vagy Varbergs” opcióra ajánlok fogadást. Statisztikailag teljesen megalapozott döntés és remélem, hogy zöldül is. Az ajánlást a legalacsonyabb besorolásba “C” kategóriába ajánlom!

Östers – Varbergs (19:00)
Tipp: Döntetlen, vagy Varbergs (Kétesély) odds: 1,57 “C” kategória Tét : 2,5 egység (“Gold” előfizetők)
Östers – Varbergs (19:00)
Tipp: Döntetlen, vagy Varbergs (Kétesély) odds: 1,57 “C” kategória Tét : 2 egység (“Prémium” előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: