b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan: Ha a hétfői nap egyik “tutiját” keresed, kattints ide!

A Brommapojkarna idén a feljutásra pályázik! (Fotó: Getty Images)

A svéd másodosztály 18. fordulójában a Vasteras és a Brommapojkarna találkozik egymással.

A két együttes között elég nagy különbség van jelenleg, ugyanis amíg a hazaiak a kiesés elől menekülnek, addig a Bromma a dobogó harmadik fokán áll. A bajnokság elég hamar eldőlni látszik, ugyanis a Halmstad már most 11 pont előnyre tett szert és elnézve a jelenlegi erőviszonyokat, joggal pályázhatnak a Halmstad játékosai a bajnoki címre. Mögöttük viszont elég nagy csata zajlik és a Brage, Brommapojkarna, Öster, Skövde, Trelleborg, Eskilstuna csapatai közül bárki odaérhet a második helyre, ami az egyenes ágon való feljutást jelenti, de a harmadik pozíció megszerzésével is összejöhet a feljutás az említett csapatoknak. Persze messze még a szezon vége, de azért 17-18 mérkőzés alatt már láthatjuk az erőviszonyokat. Ennek megfelelően fogadunk a mai meccsre is, ugyanis amíg a Bromma hazai pályán brillírozik és továbbra is veretlen, addig idegenben rendkívül sok gólt kap az együttes és mindössze egy győzelemmel állnak, pedig már nyolcszor is pályára léptek! A Vasteras pedig hazai pályán elég kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen a hazaiak eddig nyolcszor léptek itt pályára és mindössze két vereségük van.

Az Iver Arénában eddig szinte minden meccsén képes volt a gólszerzésre a Vasteras és elnézve a Brommapojkarna idegenbeli mérlegét, ők is majdnem minden meccsen kaptak legalább egy gólt. Ennek ismeretében bőven reálisnak tartjuk azt, hogy a hazai csapat legalább egy gólt szerezzen. Ami viszont kétségkívül igaz, hogy a vendégek jóval gólerősebbek és nem a véletlen műve, hogy az egyik legtöbb gólt szerezték az elmúlt 17 forduló során. A Bromma nyílt támadófocit játszik és ebből kiindulva bizony az ő meccseiken is elég sűrűn “zöldül” a gólváltás, mint opció. A felek egymás elleni eredményei is erről tesznek tanúbizonyságot, hiszen 2019-ben oda-vissza hozták a csapatok a gólváltást, de az idei kiírásban is találkoztak már a csapatok, csak akkor fordított felállásban és akkor is 2-1-es végeredménnyel vonultak az öltözőbe a felek. A várható gólszámadatok alapján 73% az esélye annak, hogy ma mindkét fél gólt szerezzen és ilyen esélyek mellett, mi bátran bevállaljuk ezen a találkozón a gólváltás, mint opciót! Ugyan az odds elég alacsony, de ez kellően jelzi, hogy egy igencsak esélyes opcióra kötünk fogadást.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.50

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: