b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan: Egy újabb győzelem előtt a Brommapojkarna!

A Brommapojkarna idén a feljutásra pályázik! (Fotó: Getty Images)

2022-09-05335

A svéd másodosztályban lassan a véghajrához érünk és egyre jobban körvonalazódnak az esélyek.

A Brommapojkarna a Superettan jelenleg legjobb formájában lévő csapata, ugyanis a vendégek az utóbbi tíz meccsükből hetet megnyertek, kétszer remiztek és mindössze egy vereséget gyűjtöttek össze. A vendégek ennek megfelelően szépen elléptek a középmezőnytől és immáron a második helyen áll a csapat, ami a feljutást jelentené számukra. A bajnokságot egyébként a Halmstad vezeti 48 ponttal, őket követi a Bromma 41 egységgel, illetve szorosan mögöttük a Brage/Öster duó áll, akik 37-37 ponttal a harmadik, illetve negyedik pozíciót foglalják el. Ami tehát egyértelmű, hogy a csapatoknak égető szükségük van a pontokra és a Brommapojkarna játékosai joggal bizakodhatnak a 22. fordulóban, ugyanis a kiesés ellen menekülő Dalkurd otthonában tesznek látogatást. A hazaiak elég pocsék formában vannak és zsinórban négy mérkőzést buktak el az utóbbi hetekben. A támadósoruk borzasztó gyenge, míg a védekezésük az egyik legtöbb gólt hozta össze, úgyhogy elég elkeserítő helyzetben van az együttes.

Dalkurd - BrommapojkarnaFogadási határidő: 19:00

Sokáig gondolkodtunk azon, hogy a gólokat, vagy a vendég sikert favorizáljuk, de az ilyen kiesés ellen menekülő együttesekben bármikor benne van a meglepetés. A csapatok között ugyan óriási a különbség, gondolhatunk itt akár a formákra, a tabellán elfoglalt helyezésekre, vagy épp a szezonbeli célokra. Egyszóval a Brommapojkarna játékosok joggal bizakodhatnak a mai mérkőzés előtt, hiszen a liga egyik legrosszabb védelmével találkoznak, ráadásul a hazaiak ellen elég jó mérleggel is rendelkeznek. Amikor a csapatok legutóbb találkoztak, akkor a Brommapojkarna 5-0-ra nyerni tudott, de a 2021-es évben is 3-0, illetve 2-2-es eredményeket értek el a Dalkurd ellen. Ebből kiindulva, illetve a jelenlegi formákat látva, mi mégsem a kimenetelekre, hanem inkább a Brommapojkarna góljaira fogadunk. A vendégek nagyon gólerősek, rengeteg meccsen képesek két, vagy akár több gólt is szerezni és elnézve a Dalkurd védekezését, szinte majdnem minden meccsen kaptak legalább két gólt az utóbbi hetekben. Így nincs min gondolkodni, két vendég találatban bízunk!

Tipp: 1.5 felett (Brommapojkarna összesített gólok)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

2022-ben a 22bet az egyik a legkeresettebb fogadó oldalak közé tartozik Magyarországon.

Bónusz: 35 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz 
(35 000 Ft értékű első befizetési bónusz a 22bet új magyar ügyfeleinek!)

A 22bet szorosan követi Magyarországon a Bet365 és Unibet szolgáltatásait. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi években a fogadóiroda és esetükben érdemes kiemelni, hogy olyan speciális opciókra köthetünk fogadást, amely a legtöbb fogadóirodában el sem érhető.

Pozitívumok:
-Élő közvetítés & 22bet app
-Ázsiai hendikep 
-Fogadáskészítő
-Speciális fogadási lehetőségek
-Exchange típusú piacok

Negatívumok:
-Bonyolult kezelőfelület
-Nincs Visa
-Kevés bónusz
-Lassú ügyfélszolgálat
-Nincs cash out

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: