b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan : Dalkurd – Akropolis – 09/26 15:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 15:00

Az Akropolis előző mérkőzésein rendre nyertünk és ilyenkor tartja a remek mondás, hogy “járt utat járatlanért el ne hagyj.” Ez pedig az Akropolis mérkőzéseire igaz, hiszen egy igencsak gólerős csapatról beszélhetünk, akik viszont rendkívül sok alkalommal kapnak gólt. Most pedig annak a Dalkurdnak az otthonába látogatnak, akik kilenc hazai meccsükből mindössze egyetlen egy alkalommal nem szereztek pontot. A gólerősségük nekik is a hazai környezetben kiválónak mondható és ennek okán az xG mutatójuk 1,59-es értéket mutat. Az Akropolis idegenben az egyik legjobb teljesítménnyel bír 4-3-2 a mérlegük, ráadásul a gólszerzés itt sem áll távol tőlük és kilenc idegenbeli mérkőzésen 13:12 a gólkülönbségük. A vendégek xG mutatója 1.73-as értéket mutat. Ennek ismeretében az 1-1-es eredmény tűnik reálisnak a statisztikai adatok alapján ezen a találkozón, ezért a 2.5 gól feletti opcióra semmiképp sem ajánlanánk fogadást. Az Akropolis a szezon során a legtöbb “BTTS” mérkőzést alakított ki, úgyhogy mindenképp érdemes most is alacsony téttel fogadást kötni a vendégek találkozójára és a favorit opció ismét a gólváltás lenne, amit a legtöbb helyen 1.70-es szorzóért cserébe tudunk megfogadni.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.70 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: