b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan : Akropolis – Sundsvall – 08/11 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A svédeknél két igencsak jó formában lévő együttes fog egymással találkozni. Az Akropolis jelenleg 4-6-1, míg a Sundsvall 5-5-1-es mérleggel rendelkezik. Ezen adatok természetesen alap információknak minősülnek, ám az xG adatok alapján 1,68, illetve 1,79 a két együttes mutatója. Mivel a gólváltásra igencsak nagy esély van, ezért egy közepes téttel favorizáljuk ezt az opciót. A két együttes hazai/idegenbeli teljesítményeit tekintve a vendégek minden meccsen rúgtak legalább egy gólt, míg a hazaiak egy mérkőzést leszámítva rendre megtették ezt. Úgyhogy bizakodva várjuk ezt a találkozót is.

Akropolis – Sundsvall Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: