b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Superettan : Akropolis – Halmstad – 09/20 14:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:30

Az Akropolis több nyertes fogadást is hozott már a mostani szezonban számunkra és most is kaptunk egy olyan szorzót a gólváltásra, hogy ezt nem lehet kihagyni. A hazaiak nagyon erős támadósorral rendelkeznek és igaz ugyan, hogy a Halmstad a szezonban a legkevesebb gólt kapta, ám a csapatok egymás elleni eredményei, illetve a szezonban kialakított xG mutatók miatt igencsak magas a gólváltás esélye. A két együttes a nyolcadik fordulóban öt gólos mérkőzést alakított ki, ahol az Akropolis nyert a Halmstad vendégeként. Mindkét csapat remek formának örvend, úgyhogy bízunk benne, hogy a gólváltás “zöldülni” fog ismét a mérkőzésen.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: