b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Yeni Malatyaspor – Besiktas

Az ötletadó rovatunk második egyben utolsó megosztásában egy török mérkőzésre gondoltunk, ahol a hazai pályán remekül teljesítő és egyben 4. helyezett Yeni Malatyaspor fogadja a 3. helyezett Besiktas csapatát.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
46 nyertes – 23 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Megszerzi ma három pontot a Besiktas? (Fotó:AFP)

I Yeni Malatyaspor – Besiktas I

Lényegében a döntésünk hátterében a hazaiak remek szezonja, illetve a hazai pályán nyújtott teljesítményük volt igencsak mérvadó. A Yeni jelenleg a 4. a bajnokságban és hazai pályán mindössze egyetlen egy veresége van az együttesnek 10 mérkőzést követően. A mai ellenfelük viszont a Besiktas lesz, akik fő célja a dobogó első, vagy második fokára való feljutás lehet. Összesen a két csapat között mindössze két pont van. Ami szintén látható a statisztikákból, hogy ugyan a Besiktas jól teljesít idegenben viszont a pontjai döntő részét itt veszítette el a csapat. Jelenlegi idegenbeli mutatójuk 4-4-3.

A Yeni Malatyaspor mindössze egyetlen vereséget könyvelhet el idáig a hazai mérkőzésein a szezon folyamán ezt is a Konyaspor ellen tette meg az együttes a szezon elején. A vereség óta 13 mérkőzése veretlen az együttes a hazai publikum előtt. Nagyobb eredmények közé tartozott, hogy a Galatasaray ellen 2-0-s sikerrel zártak.

A Besiktas csapatán ma sok fog múlni, hiszen az együttes 2019-ben még veretlen bár az Erzurum BB csapata ellen 1-1-s döntetlent értek el közel egy hónapja, viszont azt követően az Antalyaspor ellen 2-6, míg a Bursaspor ellen hazai pályán 2-0-al zártak. Ma nagy párharcra van kilátás és a gólok sem elképzelhetetlenek, de a hazai/döntetlen kétesélyes opcióban láttuk a legnagyobb fantáziát a mérkőzésen. A Yeni Malatyaspor remekül teljesít és rendre képes a csapat kapott gól nélkül zárni a találkozókat. Ellentétben a Besiktassal akik idegenben többször is hullajtottak már pontokat. Úgyhogy az esélyek adottak és remélhetőleg ma is otthon marad legalább egy pont.

Yeni Malatyaspor – Besiktas (18:30)
Tipp:Yeni Malatyaspor vagy Döntetlen (Kétesély) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: