b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Trabzonspor – Gaziantep – 16:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzések esetében két publikációval készültem. Az első esetben a Trabzonspor – Gaziantep mérkőzés lenne az , amiben láttam értéket, ill. fantáziát és leginkább a látott gólszámadatok voltak azok, amelyek leginkább meggyőztek a döntésemben.


A török bajnokságra legtöbb alkalommal azt tudnám mondani, hogy egy rizikós “terep” , ám sportfogadásban tudhatjuk, hogy nincsenek biztos opciók és nincsenek biztos kimenetelek. Ezzel a kijelentéssel nincs is probléma, viszont statisztikai adatok alapján játszi könnyedséggel érhetünk el profitot a fogadóirodákkal szemben. A mostani találkozón a török bajnokság negyedik, ill. kilencedik helyezettje mérkőzik meg egymással. A találkozó nagy kérdése, hogy a Trabzonspor ismét már a jövőhéten megrendezésre kerülő Krasznodar elleni EL meccsre készül, avagy összpontosítanak a hazaiak a bajnokságra is. A Trabzonspor eddig viszonylag jól veszi az akadályokat és hiábavalónak tűnik a kettős terhelés, hiszen 3-3-1-es mutatójuk bizakodásra adhat okot a szezon következő részét tekintve. A Gaziantep csapatával sokak számoltak az idei szezont tekintve, hiszen a vendégek Sumudica Marius irányításával egy nyílt sisakos és támadószellemű futballt játszanak, ami láthatóan nem fekszik egy ellenfélnek sem.

A várható gólszámadatok alapján a Trabzonspor 1,89, ill. a Gaziantep 1,73-as értékkel rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy a gólváltás bőven reális opciónak tűnhet a mostani mérkőzésen.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

Ugyan a vendégek, mint újonc szerepelni most a Super Lig mezőnyében, ám ennek ellenére látható az, hogy ténylegesen szinte minden egyes ellenfelük ellen fantasztikus játékkal rukkoltak elő és rendre képesek gólt/gólokat szerezni. Ha a bajnokságot tekintjük a szezonban eddig a Fenerbahce elleni nyitóforduló volt az, ahol nagy pofonba szaladt bele az együttes, akkor 5-0-ás vereséget szenvedtek, ám ezt követően szinte minden egyes ellenfelük ellen képesek voltak gólt/gólokat szerezni, sőt a Besiktast le is győzte az együttes egy fordulatos öt gólos mérkőzésen. Legutóbb a Basaksehir ellen léptek pályára és ugyan nem meglepő módon elszenvedték a második vereségüket, ám itt is gólt szerzett a csapat és nagyon nehezen, ráadásul emberelőnyben tudott csak nyerni a Basaksehir. Egy szó, mint száz a vendégek részéről egy igencsak gólerős csapatot láthatunk, akik ténylegesen az első fordulótól eltekintve rendre képesek voltak gólt/gólokat szerezni pedig az ellenfelek között szerepelt a Besiktas és a Basaksehir is. A Trabzonspor ugyan jó szezont fut, viszont a hazaiak védelme nem épp a legacélosabb, ráadásul minden egyes bajnoki mérkőzésükön gólt kaptak, ám szereztek is. Úgyhogy számomra a gólváltás egy reális opciónak tűnik a találkozón, ráadásul a Trabzonspor mérkőzéseire már nem először ajánlok fogadást és nem először nyertünk a megosztott opcióval.

Trabzonspor – Gaziantep Fogadási Határidő : 16:30
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: