b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Trabzonspor – Basaksehir – 03/15 14:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

A törököknél is rangadót rendeznek meg több alkalommal is és a Trabzonspor – Basaksehir kettősé pont ide tartozik. A hazaiak jelenleg az elsők, míg a vendégek a második helyet foglalják el, ráadásul a felek 52-52 ponttal rendelkeznek a mostani kiírásban.


A találkozóval kapcsolatosan mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a liga két leggólerősebb csapata fog megmérkőzni egymással, ám én leginkább a Trabzonsport várnám a győztesként. A mostani felállás alapján sokkal jobban egyben van a hazai együttes, mint erőnlétileg, mint csapatilag. A Basaksehir ugyanis továbbra is kettős terhelésnek van kitéve, hiszen az Európa Ligában szerepel a csapat, ahol legutóbb a Köbenhavn ellen értek el egy szűk 1-0-ás sikert. A mostani mérkőzésen tehát ők jóval fáradtabbak lehetnek, bár ha van meccs amire fel tudnak pörögni, az a mostani.

A várható gólszámadatok alapján 1,76, ill. 1,32 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően az 2-1-es eredmény a reális a találkozón.

Vajon most is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

A törökökről tudhatjuk, hogy elég szép számmal termelik a pontos végeredményeket, de az ajánlott predikciókat is. Ennek megfelelően a “Fogadási stratégia” mérkőzései között már a Super Lig mérkőzéseit is láthatjuk és már 0,5 egységgel fogadtunk a 2-1-es eredményre. Most pedig a gólváltást ajánlanám fogadásként, amelyre a statisztikai rendszerünk adatai alapján 68% esély van. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy egy gólokban gazdag mérkőzést lássunk. A liga két leggólerősebb csapat találkozik egymással, formailag mindkét együttes fej-fej mellett teljesít, ráadásul most egy esetleges vereség mindkét oldalnak rosszul jönne. Úgyhogy bizakodó vagyok ezzel a találkozóval kapcsolatosan is és remélem, hogy képesek lesznek a felek mattolni egymás védelmét. A szezon során eddig egyszer találkoztak a csapatok, akkor 2-2-es eredmény alakult ki.

Trabzonspor – Basaksehir Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: