b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Kayserispor – Göztepe – 03/02 18:00

A mai kínálatból egy mérkőzéssel kalkulálnék, ahol bíznék a statisztikai rendszerünk adataiban. Ami az egyetlen hiba a mostani “történetben”, hogy a statisztikai rendszerünk adatait nem láthatjátok a fejlesztések miatt, ám a szimpla tényezőket megosztom veletek itt az elemzésben is.


A találkozón nagy esélyessége van a gólváltásnak, ami a rendszer adatai alapján 71%-os esélyességgel várható. A két együttes viszonylag kaotikus szezont fut, de legfőképp ezt a hazaiakról mondhatnánk el. A Kayserispor jelen állás szerint az utolsó helyen áll a bajnokságban, ám az edzőváltást követően teljesen más módon futballozik az együttes és a horvát tréner érkezésével az eredmények is jönnek a hazaiaknál. A Kayserispor padján ötödik bajnokiját tölti Prosinecki és azóta 1-3-1-es mutatója van a hazaiaknak. Mindezek mellett érdemes azt is megemlíteni, hogy hazai pályán egyáltalán nem teljesít rosszul a csapat és erről tanúskodik a 2-5-4-es mutatójuk is. A vendégek részéről egy középszerű együttes fog érkezni a Göztepe személyében. A vendégek ugyan a túráik során elég hatékonyak, ennek ellenére viszonylag sok gólt is kapnak.

A várható gólszámadatok alapján 1,06, ill. 1,48 a két együttes mutatója.

Az edzőváltás után egyértelműen látható a hazaiak részéről a javulás, vajon ma is képesek lesznek pontot szerezni? (Fotó : Getty Images)

A hazaiak két találkozót hoztak le kapott gól nélkül, viszont mindössze egy alkalommal nem találtak be az ellenfeleknek. Ez pedig mindenképp biztató adat. Ami szintén kulcsfontosságú lehet a találkozóval kapcsolatosan, hogy a várható gólszámadatok alapján 1-1-es végeredmény a reális, amit én ismét behúznék és ha a felek is úgy gondolják ismét egy szép szorzót csíphetnénk el. Mindezek mellett viszont a fő ajánlásom az a gólváltás lenne. Az opció esélyessége igencsak magas, ráadásul a kezdeti szorzókhoz képes közel 0,20 egységet esett a kimenetel szorzója. Úgyhogy a gólváltásban lehet érték és érdemes még most beszállni ebbe a meccsbe, amíg egy elfogadható szorzón köthetünk fogadást.

Kayserispor – Göztepe Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1:1 (Pontos végeredmény) 6,50 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: