b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig: Győzelemmel rajtolhat a Fener!

Nem hibázhat a Fenerbahce! (Fotó: Getty Images)

A hétvégén kezdetét vette a török bajnokság is és az első fordulóban szinte minden topcsapat győzelemmel rajtolt. Erre készül hétfőn a Fenerbahce is, akik az újonc Ümraniyesport látják vendégül!

A felek között óriási különbség van papíron és ezt a Transfermarkt adatai is megerősítik. Amíg az Ümraniyespor kerete 7.43 millió eurót ér, addig a Fenerbahce az egyik legértékesebb kerettel (186 millió euró) rendelkezik. Ez tehát már alapvetően egy nagy különbség a csapatok között. Aztán ott van a Fener felkészülési szezonja is, ahol szinte kivétel nélkül minden meccsüket megnyerték a törökök, ráadásul mindezt úgy, hogy majdnem mindig két gólt szereztek. Az első tétmeccsük viszont nem alakult jól, hiszen a Dinamo Kijev ellen 2-1-es összesítéssel búcsúzni kényszerültek a Bajnokok Ligájából, ám az Európa-ligában már 3-0-ás győzelmet aratott a csapat a Slovackoval szemben. Az Ümranieyspor véleményünk szerint idén a bennmaradásra pályázik. Újoncként nagyon sokat nem várnánk a vendégektől az idei kiírásban, de persze bennük lehet a meglepetés több alkalommal is. 

A Fener otthonában mindig őrült hangulat uralkodik és vélhetően a szezon első meccsén sem lesz ez másként. Az Ümraniyespor csapatának ugyan pozitív emléke lehet a Fenerbahce elleni összecsapásokról, hiszen 2019-ben a Török Kupában oda-vissza 1-0-ás győzelmet arattak a Fener ellen, de a mostani keretek között azért jóval nagyobb különbség van. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy a Fener játékosoknak ugye hétközi meccsük is lesz a Slovacko otthonában, úgyhogy nem feltétlen fog ma minden kulcsjátékos szerephez jutni. Ettől eltekintve a Fenerbahce felkészülési szezonját végig követtük és számunkra nagyon tetszik a hazaiak támadójátéka. Nagyon sok lehetőség van a mostani keretben és bőven reális az, hogy az idei szezonban begyűjtsék a bajnoki címet. Ami biztos, hogy az első fordulóban egy verhető ellenfelet kaptak, ráadásul már most rájuk lett helyezve a győzelmi kényszer, hiszen a riválisok mindegyike nyerni tudott, de a hétközi mérkőzés miatt mi nem számítanánk egy gólokban gazdag meccsre. Ebből kiindulva tehát a Fener győzelmét favorizáljuk, amihez a 4.5 gól alatti opciót párosítottuk. 

Tipp: Fenerbahce + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: