b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Gaziantep – Antalyaspor – 06/28 20:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A statisztikai rendszerünk adatai alapján ezen a találkozón 1-1-es végeredményre van kilátás. Ismerve a török csapatokat, ill. a most pályára lépő együttesek formáját és helyzetét, bőven reális az, hogy egy-egy ponttal gazdagodjanak csak a csapatok. Úgyhogy a fogadásunk a döntetlenre vonatkozik ami 3,40-es szorzóért cserébe fogadható.

Gaziantep – Antalyaspor Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (1×2) 3.40 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: