b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Galatasaray – Fenerbahce – 19:00

Esélyesnek tűnik a gólváltás a török rangadón. (Fotó : Getty Images)

A harmadik egyben utolsó labdarúgás elemzés esetében egy török rangadóra ajánlok fogadást.


A mérkőzésen adottak az esélyek, hiszen hellyel közel mindkét csapat jól kezdte meg az idényt. Ami biztos, hogy most a Fenerbahce van előkelőbb helyen, ám a Galatasaray hazai pályán még nem szenvedett idén vereséget. Az elemzésben most két opció kerül megosztásra és mindkét esetben leginkább a gólszámadatokban bíztam, hiszen utóbbi időben nem okozott csalódást a rendszer.

A várható gólszámadatok alapján 1,18, illetve 1,42 a két csapat mérlege. Ez alapján pedig a gólváltás, illetve az 1-1-s végeredmény is bőven reálisnak tűnik.

Esélyesnek tűnik a gólváltás a török rangadón. (Fotó : Getty Images)

A két együttes legutóbbi mérkőzésen rendre döntetlen született, ráadásul idén áprilisban 1-1-s döntetlennel zártak a felek. A mostani bajnokság során a Galata rendre képes volt hazai pályán betalálni, míg a vendégek idegenben mindkét találkozójukon gólt szereztek. Úgyhogy a gólváltás valóban reális lehet a találkozón, az 1-1-es végeredmény pedig már csak egy grátisz opció, amit nagyon remélek, hogy zöldülni fog.

Galatasaray – Fenerbahce Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 3 egység
Tipp : 1-1 (Pontos végeredmény) odds:7,00 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: