b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Fenerbahce – Trabzonspor – 20:45

Esélyesnek tűnik a gólváltás a török rangadón. (Fotó : Getty Images)

Az első prémium elemzés esetében egy török bajnokit választottam ki a kínálatból. Gyakorlatilag két meghatározó és igencsak erős kerettel rendelkező együttes néz ma egymással szembe, ahol szerintem egy opcióban nagy érték lakozik.


Fenerbahce – Trabzonspor I

A török bajnokság két meghatározó csapata néz egymással szembe, hiszen a pályán a Fener és a Trabzon. Ami azt illeti leginkább itt az egymás elleni eredmények voltak számomra a szembetűnőek, ill. az a tényező, hogy a Trabzonspor idén nagyon összeszedettnek tűnik, sikerült nekik kiharcolni az Európa Liga főtáblát, ráadásul idegenben hihetetlen szériájuk van. Ami a hazaiakat illeti elmondható, hogy tavaly igencsak kellemetlen helyzetbe kerültek, hiszen nem sikerült bekerülni a top5-be. Ez nagy csalódás volt, mint a vezetőségnek, mint a játékosoknak és a szurkolókról ne is beszéljünk.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, illetve 1,55 a két csapat mutatója. Ez alapján az 1-1-s eredmény a reális kimenetel ezen a találkozón.

Esélyesnek tűnik a gólváltás a török rangadón. (Fotó : Getty Images)

A török bajnokság egyik sajátossága, hogy rengeteg büntetőlap és nem mellesleg gólok tarkítják. Ami azt illeti jó sokáig kellett keresgetnem, hiszen a Trabzonspor idegenben legutóbb a Yeni Malatayaspor ellen nem volt képes gólt szerezni, ami 2018.11.09-én történt meg. Ez alapján a vendégek gólját szinte kézen foghatónak vehetjük. Egy szó, mint száz én nagyon bízom benne, hogy a Trabzonspor ismét képes lesz gólt szerezni, ám a vendégek sajátossága, hogy szinte minden egyes mérkőzésen gólt is kapnak. Ezt láthattuk az első két fordulóban is, de akár az EL menetelésüket nézem, szinte minden egyes mérkőzésen lejött a gólváltás. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem a Fener képes lesz hazai pályán gólt szerezni, ám vélhetően gólt is kapnak, ezért a gólváltásra ajánlok fogadást, amely a két csapat legutóbbi 5 mérkőzésén rendre lejött.

Fenerbahce – Trabzonspor (20:45)

Tipp: Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds: 1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: