b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Basaksehir – Trabzonspor – 18:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

Az első “gold” elemzés esetében a Basaksehir – Trabzonspor rangadóra ajánlok fogadást.


A Trabzonspor mérkőzésére legutóbb a Gaziantep elleni mérkőzésén fogadtunk és akkor is kiemeltem, hogy a vendégek támadósora igencsak hatékony és a kettős terhelés ellenére remekül helyt állnak és a török bajnokságban a negyedik helyen állnak. Hasonlót lehetne elmondani a hazai együttesről is, akik eddig 4-2-2-es mutatójukkal a hatodik helyen tartózkodnak, ám érdemes esetükben is kiemelni, hogy a nemzetközi kupaporondon is szerepelnek. Ami biztos, hogy a Fatih Terim Stadionban nem sok vendég együttes távozik három ponttal. Erre egyedül idáig a szezon tétmérkőzései során csak a Fenerbahce volt képes megtenni, azt követően négy Super Lig és két EL mérkőzésen is győzelmet, vagy döntetlent ért el a házigazda együttes és nem mellesleg mindig képesek voltak legalább egy gólt szerezni.

A várható gólszámadatok alapján 1,79, ill. 1,43 a két csapat mutatója, amely alapján bőven megalapozott lehet az, hogy mindkét csapat betaláljon.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

Őszinte leszek a mai mérkőzéssel kapcsolatban ez a fogadásom alapja. A Trabzonspor eddig minden egyes Super Lig mérkőzésén gólt szerzett, sőt a Besiktas, Fenerbahce ellen is képes volt a csapat győzni, vagy legalább egy döntetlennel zárni. Egy szó, mint száz a két együttesben nincs kulcsfontosságú hiányzó, ill. a hétközi EL szereplést így hétfőre már bőven kipihenhették a játékosok és teljesen erre a mérkőzésre fókuszálhattak. Ennek köszönhetően engem nagyon meglepne az, ha itt 0-0, vagy épp 1-0, 0-1-es eredmény születne. Egy az, a Trabzonspor védelem szinte minden meccsen kapott egy gólt, de ott van az a tényező, hogy a vendégek támadósora nagyon ritkán marad gól nélküli. A Basaksehir védelem sem a legjobb és ennek köszönhetően szerintem ma a gólváltás zöldülhet a mérkőzésen.

Basaksehir – Trabzonspor Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: